Groep 8

Heb je onze Open Dagen al bezocht, maar weet je nog niet helemaal zeker of je je wilt aanmelden? 
Maak dan gerust een afspraak voor een meeloopmoment! 
Dit kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar: bijpraten@rsgdeborgen.nl
Vergeet niet te vermelden welke vestiging je wilt bezoeken.

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Leren

Binnen het vmbo kun je kiezen uit verschillende leerwegen: tl, kb en bb. Wil je meer info over de leerwegen? Klik hier. 
Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met projecten bezig.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij je mentor kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

Handig zeg

Cijfers checken kun je op onze Elektronische Leer Omgeving (ELO). Maar hier krijg  je ook veel informatie over de school. De taken op de ELO bevatten luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal, waar je op school en thuis mee aan de slag kan.

Lekker wat anders!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. 

Roken? Dacht het niet.

rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers… We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren. Goede actie!

Graag tot ziens op de Nijeborg!